Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

            Το απόγευμα της Τρίτης, 18 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας για μια ακόμα χρονιά έκανε αισθητή την παρουσία του, στην επίσημη και καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Κορίνθου, «Θωμάς Θωμαΐδης».

       

Ο δήμαρχος Κορινθίων κος Πνευματικός Αλέξανδρος

και η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου

κα Καραπατά Ειρήνη

 

       Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια, κα Καραπατά Ειρήνη, και ο εκπαιδευτικός μουσικός, πατήρ Δημήτριος Παπαδάκης, ο οποίος με το λόγο του μετέδωσε το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

         Κύριοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν φυσικά όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, οι οποίοι κατάφεραν με τις μελωδίες τους να μεταδώσουν στις ψυχές όλων συναισθήματα αγάπης και καλοσύνης, ελπίδας και αισιοδοξίας ενώ το κατάμεστο ακροατήριο παρασύρθηκε από τη συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η παραδοσιακή χορωδία, η οποία εντυπωσίασε με τα δρώμενα που παρουσίασε.

       

        Υπεύθυνοι για την οργάνωση της εκδήλωσης ήταν οι εκπαιδευτικοί μουσικοί: Πιστόλας Άρης, Σπυρογιαννάκη Αγγελική και Φουκαράς Αλέξανδρος.

            Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη. Το 2019 να είναι μια υπέροχη, δημιουργική χρονιά για όλους.