e eggrafes

 

Η εφαρμογή e-eggrafes λειτουργεί από τις 22/05 και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 17/06. Η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει να κάνει με τα παρακάτω:

 

  1. 1)Οι κηδεμόνες σπεύδουν την τελευταία στιγμή να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής στο σύστημα.
  2. 2)Λόγω του αυξημένου αριθμού των αιτήσεων που ζητείται να εξυπηρετηθούν το σύστημα αυθεντικοποίησης taxisnet δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ταυτόχρονες αιτήσεις εισόδου. Για το λόγο αυτό, καλό είναι να ξαναπροσπαθήσουν οι χρήστες του συστήματος, όχι σε ώρες αιχμής.
  3. 3)Το σύστημα myschool, από το οποίο αντλεί στοιχεία το e-eggrafes, δεν μπορεί να ανταποκριθεί έγκαιρα στις κλήσεις του συστήματος e-eggrafes για ταυτοποίηση κηδεμόνα και μαθητή λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην έκδοση των αποτελεσμάτων.

 

Κατόπιν εντολής του  Διευθυντή Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, δεν μπορεί να δοθεί παράταση προθεσμίας, λόγω εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν στα λύκεια.

Η Β’ φάση των εγγραφών θα διαρκέσει από 24/06 έως 28/06. Οι κηδεμόνες θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις εγγραφής των μαθητών στη διάρκεια αυτού του διαστήματος.