Ενημέρωση για τις 14 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές θα επιβιβαστούν στα λεωφορεία από τις στάσεις τους δύο ώρες αργότερα από την συνηθισμένη. Για παράδειγμα, αν μετέβαιναν στη στάση 7.50 πμ θα μεταβούν -μόνο τη Δευτέρα- στις 9.50 πμ. Αυτό θα διευκολύνει την ομαλή μετάβασή τους στο σχολείο πριν την κανονική λειτουργία και την ενημέρωσή τους για τις νέες συνθήκες που βιώνουμε.

Σύμφωνα με τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις:

-Θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στις 11.30 πμ. με καθηγητές και μαθητές.

-Θα μοιραστούν όλα τα βιβλία ( παρακαλούμε να έχουν μαζί τους μια ανθεκτική τσάντα για τη μεταφορά τους).

-Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο με τα λεωφορεία στις 13.00 μμ.

-Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Οι μαθητές θα τη φορούν στα λεωφορεία, κατά την είσοδο-έξοδο καθώς και στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

-Για την αποφυγή και τον περιορισμό των επαφών μεταξύ μαθητών, γονέων και καθηγητών, παρακαλούμε οι γονείς να επικοινωνούν με το σχολείο τηλεφωνικά (2741024887 και 2741080251) ή με mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Αν η άφιξη των γονέων στο σχολείο κρίνεται απαραίτητη, αυτή θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο και υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας.

Ειδικά στις 14 Σεπτεμβρίου, οι γονείς των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, των οποίων κρίνεται απαραίτητη η είσοδός τους στο σχολείο, μπορούν να προσέλθουν μετά την αποχώρηση των μαθητών (13.30μμ).

Ευχαριστούμε πολύ για τη κατανόηση και στηριζόμαστε στη συνεργασία σας.