ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΠΑΤΡΑ ΜΤΕ1DSC 0482Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου του 2019 οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, της Α΄και Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου επισκέφτηκαν το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Πάτρα. Το Μουσείο λειτουργεί στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης ως εργαστήριο της Σχολής των Θετικών Επιστημών και είναι ένας χώρος άτυπης εκπαίδευσης και πειραματισμού, συνεργασίας, απόκτησης γνώσης και εμπειρίας αλλά και ψυχαγωγίας.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του Μουσικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων της Φυσικής, των Μαθηματικών και της Πληροφορικής και οι μαθητές ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων καθώς και για την ορθή χρήση τους. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου να περιεργαστούν τα εκθέματά του και να γνωρίσουν κάποιες πτυχές των Επιστημών και της Τεχνολογίας με απλό και ευχάριστο τρόπο.

             ΠΑΤΡΑ ΜΤΕ3DSC 0470   ΠΑΤΡΑ ΜΤΕ4DSC 0479   ΠΑΤΡΑ ΜΤΕ 2DSC 0422

Ευχαριστούμε τις υπεύθυνες καθηγήτριες  των φυσικών επιστημών, την κα Σαλάκου και την κα Φωτοπούλου που οργάνωσαν την επίσκεψη αυτή.