Τελική Εκδήλωση Συνόλων

Την Τετάρτη, 4 Μαΐου και την Πέμπτη, 5 Μαίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαϊδης», παρουσία φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, η πολυαναμενόμενη διήμερη εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής αποχής από κάθε ζωντανή εκδήλωση λόγω έκτακτων συνθηκών κορωνοϊού.

Την πρώτη ημέρα, στην εκδήλωση με τίτλο «Εαρινή συναυλία μουσικών συνόλων» τα παιδιά μας μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, συνεπαίρνοντάς μας με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια τους!

Την δεύτερη ημέρα, στην εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι από την αρχαιότητα ως τους σύγχρονους καιρούς μέσα από την μουσική και το θέατρο», εκτός από την μουσική, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πορεία του σχολείου μας Θεατρική Ομάδα αποτελούμενη από μαθητές/-τριες διαφόρων τάξεων με πολύ μεράκι, ενώ με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή προβλήθηκε ένα καθηλωτικό ολιγόλεπτο βίντεο με τα βιώματα και τις αναμνήσεις μιας γυναίκας με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, διανθισμένο με δρώμενα της θεατρικής ομάδας μας.

Και τις δύο ημέρες όλοι όσοι παρευρεθήκαμε απολαύσαμε τις εκδηλώσεις καμαρώνοντας τα παιδιά μας που παρά την μακρά αποχή από κάθε είδους εκδήλωση, ξεπέρασαν τις δυσκολίες ατενίζοντας αισιόδοξα το μέλλον!

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί μουσικοί και η θεατρολόγος του Σχολείου μας.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου σας ευχαριστούν όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!