ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

υγειονομικο υλικοΤην Παρασκευή 12 Ιουνίου, επισκέφθηκαν το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου ο κ. Κωνσταντίνος Πλαπούτας, πρόεδρος του Ομίλου Απογόνων του 1821, ο κ. Πέτρος Οικονόμου, πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η κ. Lucie Kuligova, διευθύντρια του Τσέχικου Κέντρου Πολιτισμού.

Η παρουσία τους στο Σχολείο μας χαροποιεί ιδιαίτερα και επίσης τιμά τη συνεργασία των φορέων που εκπροσωπούν, με τη Διεύθυνση και τα Σύνολα του Σχολείου μας. Μαζί με τη χαρά της επίσκεψης τους, δώρισαν στο Σχολείο μας μάσκες και γάντια, συμβάλλοντας στην υγειονομική κάλυψη των καθηγητών του Σχολείου και κατ` επέκταση των μαθητών και των οικογενειών τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Αποτελέσματα Α΄ Γυμνασίου 2020-21

Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για την Α΄τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Κορίνθου

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα 

Διαδικασία επιλογής Α΄ Γυμνασίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επιλογής των μαθητών για την Α γυμνασίου,  σχολικού έτους 2020-21, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη.

Στους μαθητές ανακοινώθηκε η ώρα προσέλευσής τους.

Οι υποψήφιοι μαθητές θα λάβουν κωδικό υποψηφίου.

Παρακαλούμε οι μαθητές να συνοδεύονται από ένα μόνο συνοδό.

Καλή σας επιτυχία!

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2020-21

Σας ανακοινώνουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.ynanp.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από 16-6-2020. Όλοι οι υποψήφιοι από την 16-6-2020 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Παραρτήματος Ε ́ της Προκήρυξης Διαγωνισμού. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Γ ́) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους. Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 16-7-2020 ημέρα Πέμπτη. 

Δελτίο τύπου                             Προκήρυξη