Συγχαρητήρια και ευχές στους μαθητές μας

Πανελλήνιες 2020

Αγαπητοί μας μαθητές,

θερμά συγχαρητήρια σε όσους είδατε τους κόπους σας να ανταμείβονται και πετύχατε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια νέα ζωή γεμάτη ευκαιρίες σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνιστήκατε για τους στόχους και τα όνειρά σας, ακόμα και αν αυτά δεν πραγματοποιήθηκαν ακόμα. Γνωρίζετε ότι οι ευκαιρίες δε σταματούν εδώ, η πίστη στα όνειρά μας με σύμμαχο τη δύναμη της ψυχής, μας οδηγούν στο να προσπαθούμε μια ολόκληρη ζωή να τα κάνουμε αληθινά.

Θερμά συγχαρητήρια στα δύο μας αγόρια Μ.Λ. και Μ.Λ., που με τη βαθμολογία τους στις κατηγορίες τους, τίμησαν το Σχολείο μας.

Οι προσπάθειες όμως και οι αγώνες που δίνετε, δε μετριούνται πάντα με αριθμούς. Μετριούνται με το πάθος και την υπέρβαση που καταβάλετε αλλά και με το ήθος που φωτίζει τη ζωή σας. Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς που σας στηρίζουν και αγωνιούν για το μέλλον σας.

Είμαστε περήφανοι για όλους σας. Ευχές, να είστε πάντα καλά.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Η Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά θερμόμετρου μετώπου ανέπαφης μέτρησης, καθώς και για τα αναμνηστικά δώρα που προσέφεραν στα παιδιά της Γ΄ Λυκείου που αποφοίτησαν από το σχολείο μας.

Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και συμπαράσταση, την αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση ζητημάτων, καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν για το καλό του σχολείου και των παιδιών μας, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας.

     syllogos1        syllogos2

Ευχαριστήριο μήνυμα

Με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους 2019 – 2020, το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς τους φορείς που στήριξαν το έργο του. Συγκεκριμένα εκφράζουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στη Δημοτική Αρχή του δήμου μας και στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο Βασίλειο για τις ενέργειές τους στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Σχολείο, συμπεριλαμβανομένου και του κτηριολογικού ζητήματος. Επ` αυτού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι ενέργειες για τη μόνιμη στέγαση του Σχολείου σε δικό του κτήριο είναι εν εξελίξει. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Motoroil για τις χορηγίες της σε εξοπλισμό και θέματα υλικοτεχνικής υποδομής. Με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση και την ακουστική μελέτη που υλοποίηθηκε στον χώρο που στεγάζεται η Φιλαρμονική Λουτρακίου, θέλουμε να συγχαρούμε το Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων κ. Γκιώνη Γεώργιο και τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου Σάκη για την υλοποίηση του έργου αυτού. Ευχόμαστε στους νεαρούς μουσικούς να απολαύσουν την ανακαινισμένη αίθουσα που θα τους φιλοξενήσει. 

 Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση του Σχολείου

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

υγειονομικο υλικοΤην Παρασκευή 12 Ιουνίου, επισκέφθηκαν το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου ο κ. Κωνσταντίνος Πλαπούτας, πρόεδρος του Ομίλου Απογόνων του 1821, ο κ. Πέτρος Οικονόμου, πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η κ. LucieKuligova, διευθύντρια του Τσέχικου Κέντρου Πολιτισμού.

Η παρουσία τους στο Σχολείο μας χαροποιεί ιδιαίτερα και επίσης τιμά τη συνεργασία των φορέων που εκπροσωπούν, με τη Διεύθυνση και τα Σύνολα του Σχολείου μας. Μαζί με τη χαρά της επίσκεψης τους, δώρισαν στο Σχολείο μας μάσκες και γάντια, συμβάλλοντας στην υγειονομική κάλυψη των καθηγητών του Σχολείου και κατ` επέκταση των μαθητών και των οικογενειών τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

 

Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών ΠΕ78 και ΠΕ80

Στις 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας ενημερωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών κλ ΠΕ78 και ΠΕ80 για το μάθημα της Κοινωνιολογίας, Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Γ΄τάξης του Λυκείου. Υπεύθυνη της ενημέρωσης ήταν η κα Καρδάση Ειρήνη, ΠΕ78-Κοινωνικών Επιστημών, Σ.Ε.Ε. Πελοπονήσσου, Στ. Ελλάδος και Θεσσαλίας. Ευχαριστούμε πολύ την κα Καρδάση Ειρήνη, για την υλοποίηση της συνάντησης αυτής, στο χώρο του Σχολείου μας.

koin1   koin2   koin3