ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2022-23, αποχαιρετά με υπερηφάνεια και αγάπη τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Λυκείου, οι οποίοι, ύστερα από ένα συναρπαστικό ταξίδι έξι χρόνων στον κόσμο της γνώσης και της μουσικής, ήρθε η ώρα να δώσουν πνοή στα όνειρα και στις φιλοδοξίες τους. Τώρα, οπλισμένοι με όλα εκείνα τα εφόδια που σας πρόσφεραν με πολλή αγάπη και υπομονή οι γονείς και οι δάσκαλοί σας, είστε πια έτοιμοι για το άγνωστο και περιπετειώδες, αλλά τόσο γοητευτικό ταξίδι της ζωής.

Επιπλέον το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου, υποδέχεται με πολλή μεγάλη χαρά τους νέους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου για να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε μαζί νέες γνώσεις και εμπειρίες. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο σχολείο μας, καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις τη χρονιά αυτή, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Είναι σημαντικό επίσης στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την άριστη συνεργασία και αμέριστη υποστήριξή του στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Κορινθίων, κο Νανόπουλο Βασίλειο, καθώς και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κο Ταγαρά Αναστάσιο, για την βοήθειά τους στην απόκτηση ενός νέου φωτοτυπικού μηχανήματος και στην αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων του σχολείου. Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους τοπικούς φορείς για την αρωγή τους σε κάθε μας προσπάθεια.

Εις το επανιδείν για μια νέα, γεμάτη προκλήσεις, δημιουργική χρονιά!

Η δ/ντρια,

Ειρήνη Καραπατά